avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere autoturism

Buna ziua,

Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou de copiat acte.

Am predat cumparatorului talonul, cartea de identitate a masinii si adeverinta cu plata la zi a taxelor.

Mentionez ca pe talon nu am scris: "instrainat la data de".

Cum pot sa fac radierea pentru a nu mai plati impozit si pentru a evita eventuale neplaceri aparute ca urmare a posibilelor fapte ale noului prorietar (amenzi, accident, radar, etc.).
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:04, 19 Ianuarie 2011
Luati legatura cu noul proprietar, vedeti daca a inmatriculat masina pe numele lui si cereti-i un certificat de radiere cu care va prezentati la primaria unde a fost inregistrata.
Daca nu a facut-o, cereti-i sa faca inmatricularea pe numele lui .... altfel o sa va treziti ca o vinde mai departe si o sa fie din ce in ce mai greu sa o puteti radia din rolul dumneavoastra fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut masina si primesc amenzi sanduene sanduene am vandut masina in anul 2007, am facut coontract vanzare-cumparare, am scos o de la sectia financiara urmatori pasii fiind sa o inscrie noul proprietar, ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara contract de vanzare-cumparare silviuglv silviuglv Buna ziua, in 2014 am vandut un autoturism insa nu a fost radiat de la primarie si m-am trezit cu impozit de plata ptr el. La primarie mi-au spus ca doar cu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, noul proprietar nu a intregistrat masina Emita Emita unde ma adresez ca sa pot radia masina, daca am vandut-o si noul proprietar nu vrea sa o inregistreze. M-am scos de la impozit, dar nu pot sa o radiez de la ... (vezi toată discuția)