avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Petrus

Activitate Andreea Petrus

Detin un PFA activ care a avut zero venituri si cheltuieli in 2024.
Am lucrat in anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit CASS si CAS.
Voi completa declaratia unica pentru 2024 in mai 2025? Va trebui sa platesc 1980 RON adica 10% din 6 salarii minime brute chiar daca nu am avut activitate cu PFA in 2024, si am fost salariat la angajator cu forme legale?
Exista o schimbare in legislatie prin care obliga PFA la plata CASS indiferent daca a avut activitate sau nu.
Buna ziua, Detin un PFA de mai putin de 12 luni, cod CAEN 6619 Autoturismul este al meu, pe PF., an productie 2009. Cum as putea sa-l trec pe PFA-ul meu? Este adevarat ca taxele privind ITP-ul, RCA-ul, reparatii generale se pot deconta, ca si cheltuieli lunare deductibile pe firma? in contabilitate se va scadea intreaga valoare a masinii sau se calculeaza amortizarea lunara si aceea se va trece pe cheltuieli lunare? Sunt avantaje sa detin autoturismul pe PJ si nu pe PF? multumesc
Detin un PFA activ care a avut zero venituri si cheltuieli in 2024.
Am lucrat in anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit CASS.
Voi completa declaratia unica pentru 2024? Va trebui sa platesc 1980 RON adica 10% din 6 salarii minime chiar daca nu am avut activitate cu PFA in 2024, si am fost salariat la angajator cu forme legale?
Exista o schimbare in legislatie prin care obliga PFA la plata CASS indiferent daca a avut activitate sau nu.