avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA fara activitate in 2024
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA fara activitate in 2024

Detin un PFA activ care a avut zero venituri si cheltuieli in 2024.
Am lucrat in anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit CASS si CAS.
Voi completa declaratia unica pentru 2024 in mai 2025? Va trebui sa platesc 1980 RON adica 10% din 6 salarii minime brute chiar daca nu am avut activitate cu PFA in 2024, si am fost salariat la angajator cu forme legale?
Exista o schimbare in legislatie prin care obliga PFA la plata CASS indiferent daca a avut activitate sau nu.

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru pfa fara activitate MihaiC2000 MihaiC2000 Detin un PFA activ care a avut zero venituri si inactivitate in 2024. Am lucrat tot anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat in 2024 ??? nu gasesc un raspuns ... Dozzzer Dozzzer PFA si Angajat in 2024 ??? buna...nu reusesc sa gasesc un raspuns clar nicaieri...asa ca sper sa ma puteti lamuri... sunt Angajat Norma Intreaga 8h si am ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)