avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim789

Activitate Anonim789

Bună ziua! Sunt in clasa a XIa turism și alimentație (profesională) din mai multe motive aș vrea sa mă transfer la seral, se poate?
Bună ziua! Am un copil care mereu ia bătaie la școală, mai pe scurt e vorba de bullying. Directoarea școlii nu ia nicio măsură, până și profesorii discriminează elevii. Ce pot face în privința asta?
Bună ziua! Am o colegă care are o situație nu prea bună acasă, mama ei o bate, o înjură și îi face foarte mult rău. Ei îi este frică să meargă acasă. Mama ei a vrut să o mărite, a semnat la judecătorie ca e de acord ca fiica ei minoră să se mărite după a depus o mărturie mincinoasă ca să scape de această căsătorie. Iubitul ei a primit citație acasă, situația e foarte rea, mama ei făcea închisoare, el la fel va intra în corupere de minori și pe ea o lua la casa de copii, soluția era să fie ea însărcinată ca să scape toți 3. Acum, ea e însărcinată dar nu au bani să meargă la control să dovedească ca copilul este a lui și ca ea e chiar însărcinată. Mama ei se comportă mai urat ca înainte. Sunt soluții pentru situația colegii mele?