Bună ziua! Am o colegă care are o situație nu prea bună acasă, mama ei o bate, o înjură și îi face foarte mult rău. Ei îi este frică să meargă acasă. Mama ei a vrut să o mărite, a semnat la judecătorie ca e de acord ca fiica ei minoră să se mărite după a depus o mărturie mincinoasă ca să scape de această căsătorie. Iubitul ei a primit citație acasă, situația e foarte rea, mama ei făcea închisoare, el la fel va intra în corupere de minori și pe ea o lua la casa de copii, soluția era să fie ea însărcinată ca să scape toți 3. Acum, ea e însărcinată dar nu au bani să meargă la control să dovedească ca copilul este a lui și ca ea e chiar însărcinată. Mama ei se comportă mai urat ca înainte. Sunt soluții pentru situația colegii mele?
Copil problema
desperadoxyz
Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema.
Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)
Indrumare
ralucav54
Buna seara! Am o intrebare daca ma poate ajuta cu cineva. Problema este urmatoarea: am o bunica care traieste intr-o casa care este pe numele dansei (desi este ... (vezi toată discuția)