avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o colegă care are o situație nu prea bună ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o colegă care are o situație nu prea bună acasă, ...

Bună ziua! Am o colegă care are o situație nu prea bună acasă, mama ei o bate, o înjură și îi face foarte mult rău. Ei îi este frică să meargă acasă. Mama ei a vrut să o mărite, a semnat la judecătorie ca e de acord ca fiica ei minoră să se mărite după a depus o mărturie mincinoasă ca să scape de această căsătorie. Iubitul ei a primit citație acasă, situația e foarte rea, mama ei făcea închisoare, el la fel va intra în corupere de minori și pe ea o lua la casa de copii, soluția era să fie ea însărcinată ca să scape toți 3. Acum, ea e însărcinată dar nu au bani să meargă la control să dovedească ca copilul este a lui și ca ea e chiar însărcinată. Mama ei se comportă mai urat ca înainte. Sunt soluții pentru situația colegii mele?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:29, 28 Noiembrie 2024
Solutia este sa faca rost de bani, sa dovedeasca ce e de dovedit in privinta sarcinii si sa se mute cu iubitul ei.
Soluția este să se adreseze DGASPC-ului de la locul de domiciliu, și să părăseasca mediul în care trăiește acum, dacă este așa cum îl descrieți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil problema desperadoxyz desperadoxyz Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema. Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani si am plecat de acasa acum 5 zile! Bianca Stratulat Bianca Stratulat Buna ziua! Am plecat de acasa acum 5 zile la o fata pana iubitul meu o sa ia chirie. Iar astazi, caci deja e ora 1 ,mama vrea sa mearga la politie si eu nu ... (vezi toată discuția)
Indrumare ralucav54 ralucav54 Buna seara! Am o intrebare daca ma poate ajuta cu cineva. Problema este urmatoarea: am o bunica care traieste intr-o casa care este pe numele dansei (desi este ... (vezi toată discuția)