avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indrumare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indrumare

Buna seara! Am o intrebare daca ma poate ajuta cu cineva. Problema este urmatoarea: am o bunica care traieste intr-o casa care este pe numele dansei (desi este in litigiu cu legea 10). Ea locuia aici cu tatal meu, mama mea si fratele meu. Tatal meu a murit acum 3 ani si au ramas in acea casa mama si fratele meu cu ea. Pe timpul iernii bunica sta la o matusa la tara dar pe timpul iernii vine acasa. Problema majora este fratele meu (are 40 de ani) care consuma alcool zilnic si se poarta urat cu dansa, adica ii vorbeste foarte urat, o trimite in camera ei sa nu o vada, ii opreste caldura in camera. Mama mea, care este nora bunicii ii tine partea fratelui meu. Voiam sa o iau pe bunica la mine dar stau cu chirie intr-o camera cu sotul si un copil si nu am avea loc cu totii. Bunica mea (are 90 de ani) are un usor inceput de Alzhaimer insa nu e grav. Cum as putea sa o ajut pe bunica sa scape de acest calvar? E terorizata psihic. Sa ma adresez unor asistenti sociali, politie? Ce pot face? Dansei ii este frica de el si el nu doreste sa paraseasca casa desi el nu are buletinul pe acea adresa. Mama mea mai are un apartament cu 3 camere inchiriat si banii merg tot catre fratele meu. Acolo are si adresa de pe buletin el.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare aplicabila. Bunica mea, a decedat acum 4 luni. Dansa a lasat un testament autentic (intocmit la ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dumitrugj dumitrugj buna ziua! Cum se poate obtine certificatul de mostenitor la un notar dand declaratie pe proprie raspundere ca nu mai exista alti mostenitorii sau cum ? nu se ... (vezi toată discuția)