avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani si am plecat de acasa acum 5 zile!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani si am plecat de acasa acum 5 zile!

Buna ziua! Am plecat de acasa acum 5 zile la o fata pana iubitul meu o sa ia chirie. Iar astazi, caci deja e ora 1 ,mama vrea sa mearga la politie si eu nu stiu daca are dreptul sa ma ia daca eu nu vreau. Si la politie nu pot spune unde stau pentru ca fata aceasta nu vrea probleme caci si ea sta cu soacra si iubitul in casa cu chirie si nu vor sa riste sa piarda apartamentul. Eu maine o sa ma mut cu iubitul meu pentru ca lucreaza si a gasit chirie,el este dispus sa isi asume responsabilitatea de a ma ingriji in orice privință. Iar eu am luat 7 milioane inainte sa plec ,pentru ca stiam unde sunt banii ,pentru a fi sigura in orice caz ca sunt bine ce tine de nevoi. Eu am decis sa plec pentru ca mama ma batea,imi facea scandal mereu,imi reprosa ca nu ii convine nimic din tot ce făceam si imi zicea mereu sa plec unde imi e mai bine. Asa ca am plecat. Prietenul meu nu stia ziua in care am plecat a aflat de la mama. Deci el nu e vinovat dar stia povestea si ca să ma stie in siguranța prefera el sa aiba grija de mine. Vreau sa stiu daca poate intra la corupere de minori,desi eu am plecat pentru ca asa am vrut? Si daca nu vreau sa spun unde stau ma poate lua/duce cineva cu forta acasa? Am nevoie de un raspuns urgent. Multumesc anticipat din suflet.

Daca mai sunt greseli de scriere imi cer scuze,am scris plângând si tremurând.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Bianca Stratulat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bianca Stratulat , utilizator 01:24, 13 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut Ilynna Ilynna Sunt sigura ca a-ti mai auzit o gramada de subiecte pe tema \'\'Vreau sa ma mut\'\', si cu siguranta de la fete de 16 ani care vor sa se mute cu iubitul, la ... (vezi toată discuția)