avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 16 ani si vreau sa ma mut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 16 ani si vreau sa ma mut

Sunt sigura ca a-ti mai auzit o gramada de subiecte pe tema ''Vreau sa ma mut'', si cu siguranta de la fete de 16 ani care vor sa se mute cu iubitul, la mine este insa foarte diferit si va rog sa nu ma judecati.
Am facut 16 ani pe 22 sept, cand m-am nascut, mama mea m-a crescut numai un an, iar tata nu am, persoana care a semnat ca este tatal meu nu este defapt si in plus e la inchisoare, iar pe tatal meu nu il cunosc. Dupa un an , m-au luat parintii tatalui din acte [ acestia nu stiau nici eu ca nu este tatal meu ] deoarece mi-au castigat custodia, cand eram in clasa a 3-a bunicii s-au despartit, iar eu am ramas cu bunica care ma batea intruna; cand am terminat clasa a 5-a am plecat in vacanta la bunicul si nu am mai vrut sa ma intorc [ ps. bunicul nu era tatal natural al ''tatalui meu'' din acte ], iar bunica sa dus la protectia copilului ca sa ma dea mamei, deoarece nu vroia sa raman cu el.
M-a castigat mama, dar tot nu vroiam sa stau cu ea, eram foarte incapatanata, nu vroiam si nu aveau cum cu forta iar mama mamei s-a casatorit cu bunicu [ ciudat ] , am stat pana in clasa a 9-a cu ei iar in a 9-a ca orice adolescent m-am indragostit de un baiat, si bunicii nu erau deacord si am fugit la mama, sa nu mai zic ca erau foarte severi bunicii si trebuia sa fac tot ce imi zic ei, libertate = 0... , am stat la mama mea,dar am ne-am certat si la insistentele ei m-am impacat cu bunicii , iar aceasta a zis sa stau la ei, si nu am putut sa zic nu deoarece erau certuri si scandaluri mereu, am venit de 2 luni la bunici, si mama mea a plecat in alta parte a tarii, urmeaza sa plece in alta tara, iar eu am ramas aici, si eram sigur ca atunci cand a plecat ea bunicii o sa revina la obiceiurile lor, daca nu ajung acasa la 8:00, e grav, am ajuns intr-o seara cu prietena mea cea mai buna la 8:01, si au facut scandal, nu am voie in parc, care e la 2 blocuri distanta, nu am voie la prietena mea, ma controleaza mereu si ma urmaresc, si mereu ameninta ca ma bate. Si DA! MAMA STIE toate astea, si mie imi zici niste lucruri, lor alte lucruri, se barfesc intre ei reciproc si tot eu pic devina, si sunt facut nesimtita si in toate felurile. Va rog sa ma intelegeti, stiu ca mai sunt 2 ani, dar e foarte greu... Vreau si eu libertate multa, iar cu ei nu ma pot intelege si la mama mea nu vreau sa plec ca si acolo e tot asa.
Vreau sa ma mut la prietena mea, care a avut si ea o copilarie asemanatoare si a fost de fata la ultimul scandal, si a zis si ea ca nu ma poate lasa aici, si daca ma mut la ea imi e frica ca vine mama inapoi si cine stie ce-mi face .. sau vine politia ... si ma i-a fortat, idei ceva... Multumesc.:( ma scuzati daca am scris gresit
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
Ilynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 31 Octombrie 2014
Deci nu vrei sa te muti cu iubitul, te muti cu prietena. Intrebare: cine te va intretine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 17 ani si am plecat de acasa acum 5 zile! Bianca Stratulat Bianca Stratulat Buna ziua! Am plecat de acasa acum 5 zile la o fata pana iubitul meu o sa ia chirie. Iar astazi, caci deja e ora 1 ,mama vrea sa mearga la politie si eu nu ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)