avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana2024

Activitate Adriana2024

Tin sa mentionez ca viteza cu care am fost depistat este de 136 km/h in localitate iar perioada de suspendare este de 120 de zile.
Nu am mai fost sanctionat in ultimele 12 luni pentru aceiasi abatare.
"Perioada de suspendare a permisului poate fi solicitată și de șoferii care au depășit cu 50 km/h limita de viteză, însă doar prin îndeplinirea a două condiții, și anume:
a)viteza să nu fi fost mai mare de 70 km/h;
b)dacă viteza a fost mai mare de 70 km/h, șoferul nu trebuie să fi fost sancționat în ultimele 12 luni pentru aceeași abatere."

Multumesc!
Buna ziua.Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs !
Vreau sa depun o contestatie asupra unui proces verbal / dovada pentru neconcordanta dintre cele doua.
As dori sa stiu:
1.Cum se procedeaza in cazul in care voi pierde, voi mai putea sa dau examenul de reducere a perioadei?
2.In cazul in care pierzi procesul, se mai adauga x zile de suspendare?
3.As dori sa stiu daca ma sfatuiti sa achit amenda acum sau sa astept solutionarea contestatiei?

Va multumesc
Buna ziua. M-am exprimat gresit. Este dovada FARA DREPT de circulatie.
Totusi o sa incerc sa fac contestatie, spune clar:"Prezenta s-a eliberat , in baza procesului verbal seria si nr", in procesul verbal este alt numar de inmatriculare!
Numărul mașinii este BN. Însă pe dovada scrie Cj xx-xyz.practic nu corespunde procesul cu dovada. Dovada este fara drept de circulație,am fost surprins cu 70km+ peste limita in zona respectiva., deci dovada nu prea ajuta.Va multumesc
Buna ziua.
Daca exista discrepanțe între Nr de înmatriculare menționat în procesul verbal și Nr de înmatriculare menționat în dovada de circulație, as putea face contestație pentru greșeli de întocmire ? In pe proces am BN 33 iar pe dovada CJ 33.
Multumesc