avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Daca exista discrepanțe între Nr de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Daca exista discrepanțe între Nr de înmatriculare ...

Buna ziua.
Daca exista discrepanțe între Nr de înmatriculare menționat în procesul verbal și Nr de înmatriculare menționat în dovada de circulație, as putea face contestație pentru greșeli de întocmire ? In pe proces am BN 33 iar pe dovada CJ 33.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana2024 , utilizator 16:24, 1 Decembrie 2024
Buna ziua

Si numarul dvs de inmatriculare care este? BN sau CJ?

Daca numarul masinii este BN atunci procesul verbal e corect si numai dovada este gresita, caz in care nu aveti voie sa circulati cu ea.

Daca numarul masinii este CJ atunci PV este gresit si da, puteti face contestatie.
Numărul mașinii este BN. Însă pe dovada scrie Cj xx-xyz.practic nu corespunde procesul cu dovada. Dovada este fara drept de circulație,am fost surprins cu 70km+ peste limita in zona respectiva., deci dovada nu prea ajuta.Va multumesc
Buna ziua

In primul mesaj ati spus ca dovada este cu drept de circulatie.

Oricum nu mai conteaza. Daca pe PV numarul de inmatriculare este cel corect, argumentul ca pe dovada numarul este gresit nu va duce la anularea PV.

Puteti in continuare contesta PV, insa trebuie sa gasiti alt motiv.
Buna ziua. M-am exprimat gresit. Este dovada FARA DREPT de circulatie.
Totusi o sa incerc sa fac contestatie, spune clar:"Prezenta s-a eliberat , in baza procesului verbal seria si nr", in procesul verbal este alt numar de inmatriculare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rca expirat dorel92 dorel92 Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara se7en se7en Pe data de 27 decembrie am primit prin posta un proces verbal de la Politia Comunitara Brasov cum ca am fost surprins circuland pe un mijloc de transport in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis conducere srgstancu srgstancu Buna Ziua, Am fost surprins de radar cu viteza de 101 km/h in localitate ( legal 50 km/h ) si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.Agentul a gresit ... (vezi toată discuția)