avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate felot

Activitate felot

va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.
in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in casa.
acum mi-a sosit de la Casa de asigurari de sanatate a judet. o somatie de plata a contributiei catre casa de asigurari de sanatate.
va rog sa-mi spuneti daca e normal sa platesc cobntributii la CAS pentru venitul din chirie.
in somatie nu este trecut din ce motiv sunt impozitat ci sunt trecute ....
iar la acte normative sunt trecute mai multe:og 92/2003, og. 150/2002 si legea 95/2006
in fine, mai sunt in vigoare?, ce pot sa fac ca sa scap fara plata... alte persoane care au case date spre inchiriere nu au fost somate sa plateasca contributii catre CAS. CE POT FACE???
se platesc contributii casei de asig. de sanatate pentru veniturile obtinute din chirii?

multumesc
Răspuns la discuția contributie CAS
Somatia am primit-o de la CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A JUDETULUI... asa ca va rog sa-mi spuneti ce este de facut? daca se platesc contributii din venitul din chirii? cum sa ma apar, ce legi sa invoc?
Discuție contributie CAS
buna seara!
va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.
in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in casa.
acum mi-a sosit de la CAS o somatie de plata a contributiei catre casa de assigurari de sanatate.
va rog sa-mi spuneti daca e normal sa platesc cobntributii la CAS pentru venitul din chirie.
in somatie nu este trecut din ce motiv sunt impozitat ci sunt trecute ....
iar la acte normative sunt trecute mai multe:og 92/2003, og. 150/2002 si legea 95/2006
in fine, mai sunt in vigoare?, ce pot sa fac ca sa scap fara plata... alte persoane care au case date spre inchiriere nu au fost somate sa plateasca contributii catre CAS. CE POT FACE???

multumesc