avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contributii catre CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contributii catre CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A JUDET.

va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.
in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in casa.
acum mi-a sosit de la Casa de asigurari de sanatate a judet. o somatie de plata a contributiei catre casa de asigurari de sanatate.
va rog sa-mi spuneti daca e normal sa platesc cobntributii la CAS pentru venitul din chirie.
in somatie nu este trecut din ce motiv sunt impozitat ci sunt trecute ....
iar la acte normative sunt trecute mai multe:og 92/2003, og. 150/2002 si legea 95/2006
in fine, mai sunt in vigoare?, ce pot sa fac ca sa scap fara plata... alte persoane care au case date spre inchiriere nu au fost somate sa plateasca contributii catre CAS. CE POT FACE???
se platesc contributii casei de asig. de sanatate pentru veniturile obtinute din chirii?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:57, 11 Decembrie 2008
felot a scris:

va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.
care au case date spre inchiriere nu au fost somate sa plateasca contributii catre CAS. CE POT FACE???
se platesc contributii casei de asig. de sanatate pentru veniturile obtinute din chirii?

multumesc

Din pacate , trebuie sa platiti aceasta contributie. ATENTIE legea se aplica din aprilie 2006.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2008
ContSters42967, utilizator
Stimate domn, deschizand mai multe topicuri nu dispare obligatia dvs. de plata a contributiei de asigurari sociale de sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cas felot felot buna seara! va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate calculata la venituri din chirii corneliu1962 corneliu1962 Buna ziua! Sunt salariat, din 2009 am inchiriat un apartament, iar pe 23.09.2011 am primit decizie de impunere privind contributia la sanatate pentru venituri ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate plãtesc asigurãrile de sãnãtate de 2 ori? cornelia.timpau cornelia.timpau Buna ziua, Am infiintat un PF in anul 2004 pentru taximetrie, ieri am primit o adresa de la finante prim care mi se comunica faptul ca trebuie platite ... (vezi toată discuția)