avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contributie sanatate calculata la venituri din chirii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contributie sanatate calculata la venituri din chirii

Buna ziua!
Sunt salariat, din 2009 am inchiriat un apartament, iar pe 23.09.2011 am primit decizie de impunere privind contributia la sanatate pentru venituri realizate din chirii.
Temei de drept :
-Art 256 alin (2) din Legea 95/2006
-O.G. 92/2003
-art. 35 din Norme metodologice privind stabilirea documentelor justificative pentru dobandirea calitatii de asigurat..... aprobate prin Ordin presedinte Casa Nationala de Asig. de Sanatate 617/2007.

Atata timp cat sunt salariat, trebuie sa platesc aceasta contributie aferenta veniturilor din chirii ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 19:45, 30 Septembrie 2011
OANAF2333/2007,Sunt obligate la plata contributiei la sanatate,persoanele fizice ,care au in derulare mai mult de 5 contracte de inchiriere si care sunt considerate ca obtin venituri din activitati independente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract/conventii civile loremakkai loremakkai La veniturile realizate prin contracte/conventii civile se datoreaza contributie la sanatate? Daca da ,atunic cine datoreaza aceasta contributie: angajtorul ... (vezi toată discuția)
Contributie cass caraman_gabi caraman_gabi Mama mea are actiuni dobandite in cadrul Programului de privatizare in masa. Este pensionara si intre anii 2003-01.07.2006 a fost si angajata. A primit ... (vezi toată discuția)
Contributie cass alex21011987 alex21011987 Pe numele meu , Craciun Alexandra cu domiciliu in localitaea Suceava, str. Amurgului , nr. 1, bl. 31, sc. A, ap. 12, CNP 2870121330216 au fost emise decizile ... (vezi toată discuția)