Am avut o gramada de avocati in acesti 12 ani...care au zis ca asa ceva nu se poate si ca noi avem dreptate...ziceau ca actele lor sunt false .Dar in acest timp am pierdut o gramada de procese...si am pierdut si definitiv si irevocabil.Pana acuma procesele au fost pentru locuinta..cine este proprietarul de drept.Tatal meu a mentionat acum cand am avut procesul de evacuare si ca ei au platit "o cota parte" si ca le`a fost confiscat.Stie toata lumea ca inainte de 1989 cui a fugit din tara i s`a confiscat toate bunurile.Da...a fost o lege dupa aceea ca si le poate revendica dar ei au platit doar o cota parte si din cate stiu eu daca cumperi ceva in rate si incetezi plata lor ti se confisca fara ati fi returnati banii inapoi..Daca ei primeau acest drept noi nu`l puteam cumpara...si din 1994 cand "l`au cumparat"(au CF) ei pana in 1996 noi am platit chirie la stat .
Probabil actul lor trebuia sa il anuleze pentru ca noi am luat si am primit CF in 1996...dar este foarte interesant ca ei au castigat numeroase procese...de 12 ani incoace...din moment ce noi am platit si l`am cumparat de la Stat mi se pare imposibil ca sa fim decazuti din drept pentru ca am achitat intreaga suma a apartamentului nu avem nici un fel de datorie si nu stiu cum e posibil sa ne ia apartamentul sau sa fie vandut la doua persoane...sunt o gramada de persoane in situatia aceasta care au fost scosi afara desi au platit . Ei deja ne`au trimis proces de evacuare...au citat`o inclusiv pe sora mea de 7 ani...si judecatorul a zis ca nu se poate judeca pentru evacuare cu noi tatal meu i`a arata CF in care scrie ca in urma incheierii contractului de chiriasi noi am facut un contract de vanzare cumparare.In martie urmeaza sa ne judecam pentru proprietate...chiar nu imi vine sa cred ce se intampla
Suntem in judecata de 12 ani ptr apartament...am fost din 89 chiriasi de stat...dupa aceea a intrat legea 112 care ne`a permis sa cumparam apartamentul...Ulterior au venit fostii proprietari care au fugit din tara inainte de 1989 si carora li s`a confiscat apartamentul datorita faptului ca au fugit si nu au platit integral apartamentul ci doar o rata. Cum este posibil ei sa aiba CF din 1994 si noi sa il cumparam ulterior in 1996?