as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea pb: cand am fost la administratie pt a-mi depune dosarul pt indemnizatie, mi s-a spus ca pe perioada cat iau indemnizatia tb sa am pfa-ul suspendat.L-am suspendat pt 7 luni, pt ca in ianuarie ar fi trebuit sa ma intorc la munca, dar cand am depus dosarul nu mi s-a cerut dovada suspendarii.Acum vreau sa depun cerere pt indemnizatia de 85% si intrebarea este, ar trebui sa suspend in continuare pfa-ul?
mai am o intrebare:dupa cum am mai spus, sunt pfa si am contract de colaborare cu o firma privata, intre timp, din cauza crizei financiare, divizia la care lucram in firma respectiva, s-a inchis, iar toti angajatii respectivi, concediati.Intrebarea mea este, ma pot concedia si pe mine, eu fiind in postnatal?Cum ma poate afecta pe mine aceasta masura?
as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu indemnizatia.Pana in data de 30 septembrie 2007, am lucrat cu contract de munca la o firma privata, iar din 1 octombrie 2007, am devenit pfa si am semnat contract de colaborare cu aceeasi firma.Pe data de 5 iunie 2008, am intrat in concediu prenatal, iar pe 9 iulie am nascut.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
-beneficiez si eu de indemnizatia de 85%, fiind pfa?
-daca da, din veniturile pe ce luni mi se calculeaza cei 85%