avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate magda g

Activitate magda g

Răspuns la discuția pfa
am inteles

multumesc
Discuție pfa
Buna ziua,

as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea pb: cand am fost la administratie pt a-mi depune dosarul pt indemnizatie, mi s-a spus ca pe perioada cat iau indemnizatia tb sa am pfa-ul suspendat.L-am suspendat pt 7 luni, pt ca in ianuarie ar fi trebuit sa ma intorc la munca, dar cand am depus dosarul nu mi s-a cerut dovada suspendarii.Acum vreau sa depun cerere pt indemnizatia de 85% si intrebarea este, ar trebui sa suspend in continuare pfa-ul?

Multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie pt pfa
si ma poate afecta intr-un fel, daca-l reziliaza in timp ce eu sunt in postnatal?
multumesc,

mai am o intrebare:dupa cum am mai spus, sunt pfa si am contract de colaborare cu o firma privata, intre timp, din cauza crizei financiare, divizia la care lucram in firma respectiva, s-a inchis, iar toti angajatii respectivi, concediati.Intrebarea mea este, ma pot concedia si pe mine, eu fiind in postnatal?Cum ma poate afecta pe mine aceasta masura?

O zi buna
multumesc pt raspunsuri, aveti idee cand vor aparea normele metodologice?
multumesc pt raspuns.

Teoretic, se vor calcu;a 12 luni de la 1 iunie 2007-1 iunie 2008, cand am intrat in prenatal, sau
9iulie 2007-9 iulie 2008
Buna ziua,

as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu indemnizatia.Pana in data de 30 septembrie 2007, am lucrat cu contract de munca la o firma privata, iar din 1 octombrie 2007, am devenit pfa si am semnat contract de colaborare cu aceeasi firma.Pe data de 5 iunie 2008, am intrat in concediu prenatal, iar pe 9 iulie am nascut.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
-beneficiez si eu de indemnizatia de 85%, fiind pfa?
-daca da, din veniturile pe ce luni mi se calculeaza cei 85%

va multumesc