avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pfa

Buna ziua,

as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea pb: cand am fost la administratie pt a-mi depune dosarul pt indemnizatie, mi s-a spus ca pe perioada cat iau indemnizatia tb sa am pfa-ul suspendat.L-am suspendat pt 7 luni, pt ca in ianuarie ar fi trebuit sa ma intorc la munca, dar cand am depus dosarul nu mi s-a cerut dovada suspendarii.Acum vreau sa depun cerere pt indemnizatia de 85% si intrebarea este, ar trebui sa suspend in continuare pfa-ul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: magda g , utilizator 20:53, 16 Decembrie 2008
magda g a scris:

Buna ziua,

as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea pb: cand am fost la administratie pt a-mi depune dosarul pt indemnizatie, mi s-a spus ca pe perioada cat iau indemnizatia tb sa am pfa-ul suspendat.L-am suspendat pt 7 luni, pt ca in ianuarie ar fi trebuit sa ma intorc la munca, dar cand am depus dosarul nu mi s-a cerut dovada suspendarii.Acum vreau sa depun cerere pt indemnizatia de 85% si intrebarea este, ar trebui sa suspend in continuare pfa-ul?

Multumesc

Desi nu precizati despre ce indemnizatie vorbiti inteleg ca va referiti la CIC. Daca doriti sa stati in CIC si din luna ianuarie pana la 2 ani ai copilului trebuie sa suspendati in continuare PFA, conditiile de acordare sunt aceleasi, chiar daca primaria a omis sa ceara dovada suspendarii.
am inteles

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

indemnizatie copil, cic din nou... ileanageo ileanageo Cred ca deschid al 10 lea subiect pe tema asta, dar sper ca nu va fi ignorat... Ma aflu in CIC din 2 septembrie 2007 pana pe 1 septembrie 2009 si ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc din pfa Alina16 Alina16 Buna ziua, revin dupa CCC cu o alta pb... am intrat in CCC in 2010, cand am nascut(14 iunie 2010).. acum dupa aprox 3 luni, tot nu gasesc de munca. si ma gand ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate/pfa carlos85 carlos85 Buna ziua, momentan lucraz la o firma cu carte de munca si pfa. sotia va naste in curand. daca imi iau concediu pt cresterea copilului, se poate ca sa ... (vezi toată discuția)