avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate Maria 20

Activitate Maria 20

Puteți merge și la ambasada romana din Cipru iar pentru greșeală de nume mergeți acolo unde ați făcut certificatul de naștere aceasi problema am avut și mi la schimbat pe loc
kontrolitza a scris:

Buna ziua, am o intrebare legata de transcriera cetificatului de nastere cipriot al baietelului meu.

1. Sunt casatorita cu tatal copilului si puram amandoi acelasi nume de familie.
2. In certificatul de nastere cipriot numele de familie al copilului nu este acelasi cu numele de familie al parintilor - acest lucru neconstituind o greseala dpdv al legilior cipriote, singura modalitate sa ii schimb numele copilului find prin hotarire judecatoreasca
3. Nu ma deranjeaza copilul sa ramana cu numele de familie asa cum e trecut acum in certificatul cipriot.
4. As dorti sa merg cu baietelul in tara si sa trasnscriu certificatul de nastere.

Ar putea fi refuzata cererea de transcriere pe modiv ca numele de familie a copilului nu se potrivete cu al parintilor ?

În România la ambasada Pakistan o pot înregistra sau la consulatul pakistanez din Cipru? Menționez avem și copil împreună

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Trebuie sa mergeti in Pakistan ca sa o inregistrati acolo, evident. Sau la un consulat sau ambasada.

Bună ziua am și eu o întrebare eu și soțul meu suntem căsătoriți în Cipru am înregistrat căsătoria și în România și acum ași vrea sa o înregistrez și în Pakistan ce acte am nevoie ca să pot înregistra căsătoria și unde trebuie sa merg eu am toate actele certificat de căsătorie cipriot certificat de căsătorie romanesc iar certificatul lui de naștere este stampilat și apostilat....va mulțumesc