avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua am și eu o întrebare eu și soțul meu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua am și eu o întrebare eu și soțul meu suntem căsătoriți ...

Bună ziua am și eu o întrebare eu și soțul meu suntem căsătoriți în Cipru am înregistrat căsătoria și în România și acum ași vrea sa o înregistrez și în Pakistan ce acte am nevoie ca să pot înregistra căsătoria și unde trebuie sa merg eu am toate actele certificat de căsătorie cipriot certificat de căsătorie romanesc iar certificatul lui de naștere este stampilat și apostilat....va mulțumesc
Trebuie sa mergeti in Pakistan ca sa o inregistrati acolo, evident. Sau la un consulat sau ambasada.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
În România la ambasada Pakistan o pot înregistra sau la consulatul pakistanez din Cipru? Menționez avem și copil împreună

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Trebuie sa mergeti in Pakistan ca sa o inregistrati acolo, evident. Sau la un consulat sau ambasada.

Unde va e mai aproape. Nu gasiti de cuviinta sa discutati inainte cu un avocat european, fie el din Cipru sau Romania, sa vedeti efectele? Tare ar fi bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere copil nascut in cipru kontrolitza kontrolitza Buna ziua, am o intrebare legata de transcriera cetificatului de nastere cipriot al baietelului meu. 1. Sunt casatorita cu tatal copilului si puram amandoi ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru iu2llia iu2llia buna ziua. vreau sa stiu ce acte am nevoie pentru casatoria in cipru cu un cetatean din bangladesh. va multumesc (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)