Daca am depus opozitia , trebuie sa primesc instintare de la judecatorie , sa stiu daca a fost luata in considerare ? Si nu e cerere abuziva, e intamaiata pe dovezi scriptice , atasate la opozitie .
Multumesc !
De unde act de proprietate, daca eu am nevoie de certificatul de atestare fiscala, ca sa fac uzucapiunea ? ...actul de proprietate o sa-l primesc dupa sentinta ...nu ?
Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Daca se poate , ce pasi trebuie sa urmaz ca sa renunt la un dosar de revizuire pentru uzucapiune , in apel . Termenul pentru apel e 28 Ianuarie 2025 .
Mentionez ca deja am facut cererea de apel , dar dosarul inca nu a plecat spre instanta superioara .
Vreau sa renunt fiindca e cercetata fapta lor , intr-un dosar deschis recent , la Parchet .
Vreau sa renunt fiindca nu cred ca am castig de cauza in revizuire fiindca nu ma incadrez in articolul 509 , privind revizuirea .
Pai in somatia afisata la Primarie , privind cererea inregistrata in dosarul pentru uzucapiune a petentilor , scrie ca sunt somati toti cei interesati sa inainteze opozitie la Judecarorie .
Si pentru asta intreb ..... daca fac somatie cu numarul lor de dosar , o sa trebuiasca sa platesc si ceva taxe la Judecatorie ?
Ma iertati ca iara deranjez .
Daca am facut cererea de apel , dar as mai avea cateva acte de atasat pentru apel , si inca nu au trecut cele 30 de zile date ca termen pentru apel , mai pot atasa documente ?
Multumesc de raspuns ... dar totusi poate ma ajutati cu urmatoarea ...
Procesul in apel pe cale civila , se razolva intr-o sedinta , sau poate dura un termen mai lung , dica mai multe infatisari in instanta ?
Se mai percep alte taxe de judecata ? ... c-am ce suma ?
Procesul in apel pe cale civila , se razolva intr-o sedinta , sau poate dura un termen mai lung ?
Se mai percep alte taxe de judecata ? ... c-am ce suma ?