avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ...

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:53, 22 Ianuarie 2025
Prezentați la Primarie actul de proprietate, împreună cu încheierea de intabulare și cu un extras de carte funciara pentru informare.
De unde act de proprietate, daca eu am nevoie de certificatul de atestare fiscala, ca sa fac uzucapiunea ? ...actul de proprietate o sa-l primesc dupa sentinta ...nu ?
Pai...dacă nu expuneți problema pana la capăt...
Da, întâi rezolvați cu uzucapiunea, obțineți hotărârea judecătorească, care va fi actul dvs de proprietate, intocmiti documentația cadastrala și după aceea, va faceți intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Am intentat actiune de uzucapiune pentru casa si terenul parintilor mei si urmeaza sa primesc hotararea in care am castigat aceasta cauza .V-as ruga ... (vezi toată discuția)
Extras c.f m_vasile m_vasile Buna ziua Care este diferenta de obtinere c.f. in cazul unei proprietati intabulate fata de una detinuta prin sentinta judecatoreasca definitiva dar ... (vezi toată discuția)