avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate KyryKiri

Activitate KyryKiri

Sper ca nimănui sa nu i se întâmple ce am pățit eu asta sa îmi fie învățare de minte pentru viitor,am vorbit și cu un avocat penalist mi-a explicat demersul,luni merg cu toate dovezile printate la Politie si sa vad ce se întâmplă
Poate ma credeți sau nu dar da chiar nu am știut. Ba mai mult la un moment dat mi-au propus dacă mai am cunoștințe sau rude care sa ii ajute cu transferuri cum făceam eu,dacă as fi știut despre astfel de " magarii" credeți ca m-as fi băgat? În toți mei eu nu am avut un antecedent la Politie nici măcar o amenda sau ceva. Eram la un pas de a pune și pe mama mea în aceasta situație

tudor_u2 a scris:

Domnule sau doamna nu știu cum de puteți sa să fiți prostiți așa de către o firma, dacă este firma trebuia să aibe propriu cont nu există firmă fără cont bancar dar eu cred că știați foarte bine ceea ce făceați pentru că ați beneficiat de ceva comisioane si acum ați intrat într-o încurcătură și doamna care cere bani nu este prima vor urma și alți care ce să vezi pe cine trage la răspundere pe dumneavoastră așa că nu mai pierdeți timpul cu forumul și urmași sfatul lui BogdanGri și faceti o intelegere cu procurorul și poate scăpati mai ușor, nimeni nu poate spune că nu a știut, smecheri știu să scap, vă doresc succes de dumneavoastră depinde tot.

Mesajele din WhatsApp am făcut o înregistrare ecranului cu toată conversația sper sa ajute, am făcut captura de ecran cu toate numerele de pe care am vorbit cu ei,astăzi am vorbit cu cei de la firma daca nu îmi trimit dovezile până mâine voi merge la poliție și chiar dacă mă găsesc vinovat( și cu siguranță da) fie ce o fi dar eu de 2 zile nu mai am liniște că nu știu ce se va întâmpla
Nu au luat banii mei,doar banii care îmi intrau din transferuri,nu am nici un contract cu ei. Doamna respectiva și-a cerut transferul înapoi iar revolutul îmi cere dovezi despre transferul respectiv ce am făcut cu bani etc,am anunțat firma respectivă despre incident dar ei tot amână sa îmi trimită dovezile sa le pot da către revolut
Pot depune plângere pentru frauda dacă am tranzacțiile și mesajele pe whatsapp?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Sunteti sigur ca nu participati la o schema de spalare de bani? Cum sa incasati personal banii in numele unei firme? De ce? Eu va recomand sa discutati cu un avocat penalist...
Privitor la doamna, depinde de conditiile de transfer.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am toate tranzacțiile inclusiv mesajele pe whatsapp nu știu cât de mult ajuta

Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care vor să investească îmi transfera banii apoi firma din contul meu face transferul mai departe) până aici toate bune și frumoase pana în seara aceasta în care primesc notificăre de la revolut cum că doamna x își vrea banii înapoi. Dansa a făcut transferul acum o lună banii deja sunt investiți,repet banii i-a luat firma din aceeași zi la câteva minute din contul meu. Acum vă întreb pe voi ce e de făcut în astfel de situație??