Poate ma credeți sau nu dar da chiar nu am știut. Ba mai mult la un moment dat mi-au propus dacă mai am cunoștințe sau rude care sa ii ajute cu transferuri cum făceam eu,dacă as fi știut despre astfel de " magarii" credeți ca m-as fi băgat? În toți mei eu nu am avut un antecedent la Politie nici măcar o amenda sau ceva. Eram la un pas de a pune și pe mama mea în aceasta situație
tudor_u2 a scris:
Domnule sau doamna nu știu cum de puteți sa să fiți prostiți așa de către o firma, dacă este firma trebuia să aibe propriu cont nu există firmă fără cont bancar dar eu cred că știați foarte bine ceea ce făceați pentru că ați beneficiat de ceva comisioane si acum ați intrat într-o încurcătură și doamna care cere bani nu este prima vor urma și alți care ce să vezi pe cine trage la răspundere pe dumneavoastră așa că nu mai pierdeți timpul cu forumul și urmași sfatul lui BogdanGri și faceti o intelegere cu procurorul și poate scăpati mai ușor, nimeni nu poate spune că nu a știut, smecheri știu să scap, vă doresc succes de dumneavoastră depinde tot.