am si eu o intrebare: daca comisarul de control din cadrul DGF are sotul patron , atunci acel lucru nu este in contradictoriu cu legea?
poate fi inspector de control sau nu?
va rog baza legala.
multumesc.
se pare ca mai sunt societati care au probleme cu Ad . Finantelor .
sogedacom, voi cum ati rezolvat ?
sau nici la voi nu este rezolvata problema.
o zi superba la toti.
am si eu urmatoarea problema: am avut control la societatea la care lucrez si persoanele de la control au cam facut exces de zel si au interpretat legile cum au vrut ei.
in urma controlului m-am ales cu o datorie de plata de 45000 lei , datorie care am contestat-o .
Am dus actele la un expet contabil si i-a platit patronul cat a cerut sa faca verificarea sa vada daca este bine sau nu ceea ce au calculat domni de la control si spre bucuria noastra nu a fost bine aproape nimik, (adica din 45000 contest 39000 lei). problema este ca cei de la administratia financiara au inceput sa-mi ia din bani chiar daca noi suntem inca in termenul legal de contestatie (am depus contestatia in 21.11.2008) si inca nu am primit nici un raspuns si nici o instintare.
am auzit ca daca procesul verbal este contestat el nu poate fi introdus in fisa sintetica si nu poate sa-ti puna sechestu pe cont pana la solutionarea contestatiei.
este adevarat ? vreau o baza legala va rog deoarece la administratia financiara nu prea cunosc sau nu vreau sa cunoasca legea si daca nu esti de-al lor te "mananca"