avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizatornou_

Activitate Utilizatornou_

Răspuns la discuția Furt Carrefour
Bună! Acum câțiva ani ai scris o postare referitor la un furt din Carrefour. Sunt în exact aceeași situație, mi s-au luat datele și am fost pus sa semnez o declarație. La tine au mai fost consecințe sau s-a terminat povestea?

Andrei1902 a scris:

Buna ziua! Am 19 ani, iar acum 2 zile am fost prins furand din carrefour o cutie de prezervative care costa 14,40 lei. Am facut acest gest pentru ca imi era foarte rusine sa le achizitionez. La iesire am fost oprit de un paznic care m-a dus intr-o camera si m-a pus sa scot ce am furat. I-am explicat acestuia motivul pentru care facusem acest gest, iar el mi-a zis sa le platesc dupa a scris pe foaie cum ma cheama si data nasterii si m-a pus sa semnez o foaie, fara a chema politia. La ce speriat si le ce rusine aveam nu am citit ce scria pe foaie. Stiu bine ca acest gest a fost cea mai mare prostie pe care am putut sa o fac, insa sunt sigur ca nu se va mai repeta, dar vreau sa stiu daca se poate intampla ceva sau pot sta linistit. Mutumesc frumos.

Era ceva în legătură cu prelucrarea datelor personale timp de 3 ani, domnul a spus că este pentru firma de securitate ca să țină evidența. Sincer nici nu mai știu exact ce am citit, tremuram tot și vedeam ca prin ceață din cauza anxietății

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Important de stiu e ce scria in acea declaratie pe care ati semnat-o.

Bună seara! Ieri am făcut o mare prostie. Am sustras bunuri în valoare de 52 de lei dintr-un magazin Carrefour și am fost reținut de agentul de securitate la ieșire. Am fost dus într-o cameră unde am predat bunurile sustrase și am fost pus să semnez o declarație, după ce mi s-au luat numele și data nașterii. Apoi am mers împreună cu paznicul la o casă de marcat unde am achitat produsele (pe care le-am și păstrat), dar acesta a păstrat bonul, eu primind o copie. Să înțeleg că ne-am înțeles ,,amiabil''? Care sunt șansele să fie sesizată poliția? Este posibil să primesc prin poștă? Sunt foarte speriat în urma întâmplării și nu am de gând să repet vreodată fapta!