avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Ieri am făcut o mare prostie. Am sustras ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Ieri am făcut o mare prostie. Am sustras bunuri ...

Bună seara! Ieri am făcut o mare prostie. Am sustras bunuri în valoare de 52 de lei dintr-un magazin Carrefour și am fost reținut de agentul de securitate la ieșire. Am fost dus într-o cameră unde am predat bunurile sustrase și am fost pus să semnez o declarație, după ce mi s-au luat numele și data nașterii. Apoi am mers împreună cu paznicul la o casă de marcat unde am achitat produsele (pe care le-am și păstrat), dar acesta a păstrat bonul, eu primind o copie. Să înțeleg că ne-am înțeles ,,amiabil''? Care sunt șansele să fie sesizată poliția? Este posibil să primesc prin poștă? Sunt foarte speriat în urma întâmplării și nu am de gând să repet vreodată fapta!
Cel mai recent răspuns: Utilizatornou_ , utilizator 22:20, 11 Ianuarie 2025
Buna ziua

Important de stiu e ce scria in acea declaratie pe care ati semnat-o.
Era ceva în legătură cu prelucrarea datelor personale timp de 3 ani, domnul a spus că este pentru firma de securitate ca să țină evidența. Sincer nici nu mai știu exact ce am citit, tremuram tot și vedeam ca prin ceață din cauza anxietății

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Important de stiu e ce scria in acea declaratie pe care ati semnat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour Andrei1902 Andrei1902 Buna ziua! Am 19 ani, iar acum 2 zile am fost prins furand din carrefour o cutie de prezervative care costa 14,40 lei. Am facut acest gest pentru ca imi era ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, dosar penal malinap malinap Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le ... (vezi toată discuția)