Dar s-a putut vreodata ? Intreb pentru ca o cunostinta a cumparat un spatiu de la o firma, are doar factura si chitanta si l-a inscris in cartea funciara (plateste impozit). Mi-a spus ca la notar nu a mers ?
OK, multumesc pentru raspuns. Dar au voie sa spuna ca trebuie sa mai stau 15 zile ? Stiu ca nu este legal dar ....nu prea am de ales.
Daca au zis ca imi fac carte de munca si aceasta nu este inca facuta ce se intampla ?
Fiind prima demsie as vrea sa stiu cum se procedeaza cu acel numar de inregistrare, se trece pe notificare si apoi se face o copie ? Trebuie sa am o proba ca am dat acea hartie.
Azi am primit ok-ul de la medical. Maine trebuie sa depun demisia. Daca maine este 17 si o depun maine ...considerand 15 zile ultima zi de lucru este 31 sau nu se pune ziua in care depun demisia ?
La noua firma incep pe data de 1 si nu trebuie sa se suprapuna.
Pai nu este specificat nicaieri ca am primit acea prima, pe contractul e munca nu scrie nimic.
Ei in cat timp de la plecare sunt obligati sa-mi ofere acea adeverinta ? In mod normal trebuie sa o elibereze pe loc pentru ca doar am muncit.....
Exista undeva un model de demisie in perioada de proba ? (sau cum se numeste daca nu demisie )??
As vrea sa stiu daca imi pot da demisia in perioada de proba (ultima zi) fara preaviz. As vrea sa stiu daca firma imi face carte de munca in acea luna sau imi da doar o adeverinta. As prefera sa nu-mi faca carte de munca pentru ca noul angajator sa faca acest lucru.
Daca am primit o prima de instalare pot sa-mi ceara prima inapoi ? In contract nu este specificat nimic .