unde anume sunt acele fise de post? eu nu am asa ceva. inafara de contractul de munca nu s-a semnat nimic cu ei. pur si simplu nu mai au alt proiect pe tehnologia respectiva.
Invoca motive disciplinare si ameninta ca daca nu semnez demisia vor cere in instanta penalitatile pe care i le cer lor clientul. Mentionez ca nu am fost notificata niciodata in scris ca exista vrea problema in acest sens. Si tot preseaza cu demisia.
Angajat pe o perioada nedeterminata la o firma de software. Angajatul lucreaza 4 luni pentru un client al firmei de software. Acum proiectul se apropie de final si angajatorul ii cere sa plece angajatului punandu-i in fata o demisie de semnat. In cazul in care nu semnezi a zis asa: clientul firmei de software a cerut penalitati firmei de software pentru intarzierile din proiectul ( angajatul nu a fost niciodata legat de acest aspect ba mai mult exista un mail de multumire din partea sefului de proiect). Ei deci il ameninta ca daca nu semneaza demisia ii va cere penalitatile cerute de banca firmei de software ( nu am vazut sa fie in contract asa ceva) si ca exista o lege in acest sens. Deci exista asa ceva? Se pot cere penaitati in bani angajatului? Mentionez ca nu exista nicio abatere disciplinara grava semnalata.
Sunt angajat in domeniul IT pe functie de programator si azi am fost chemat la sediul companiei pentru o discutie. La discutie mi s-a pus in fata o demisie pe care nu am semnat-o. Firma este de dezvoltare software. Ce sa fac mai departe? La ce sa ma astept?!