avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate AnaAnghel123

Activitate AnaAnghel123

Răspuns la discuția Concediere / demisie fortata!
Inteleg, dar predarea acestor obiecte imi face imposibila desfasurarea activitatii! Nu avem un birou unde ne prezentam, pur si simplu mergem pe o ruta cu masina de serviciu si efectuam comenzi! De aceea insistenta lor de a le preda, in lipsa documentelor (decizie de concediere) consider ca se face tocmai pentru a-mi bloca accesul la clienti si implicit probabil vor invoca faptul ca nu m-am prezentat!
Răspuns la discuția Concediere / demisie fortata!
Da, masina a fost predata cu proces verbal! Probabil asa va fi si preluata! Dar pentru ca nu mi-am dat demisia si fara decizie de concediere, daca o sa o preia, nu voi mai putea sa imi desfasor activitatea! In acest caz imi e teama ca vor invoca faptul ca nu m-am prezentat la serviciu si deci va fi concediere din vina angajatului, prin urmare nu voi putea aplica pentru somaj!Va multumesc!
Urgent- concediere-demisie fortata!
Buna seara,
Lucrez ca agent de distributie intr-o societate care incearca sa ma constranga sa imi dau demisia! Eu nu doresc asta si am specificat ca ei sa ma concedieze respectand prevederile legale!
Acum seful direct imi spune ca va veni sa preia masina de serviciu, tableta etc! Poate sa le ia in mod abuziv? Fara acestea nu voi mai putea desfasura activitatea si in consecinta pot fi concediat pe motive de absentare sau neindeplinirea obligatiilor de serviciu! Cum sa procedez? Va multumesc frumos!
Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare! Masina adusa din comunitate, numere provizorii pe 90 de zile, RAR-ul m-a programat pe 3 martie 2025! In ce conditii pot prelungi sau solicita un nou set de numere, avand in vedere ca acestea au expirat si nu am reusit sa fac inmatricularea datorita faptului ca nu am gasit loc dusponibil la RAR. Daca puteti sa ma directionati si la articolul din lege! Va multumesc!