avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare! Masina adusa din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare! Masina adusa din comunitate, ...

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare! Masina adusa din comunitate, numere provizorii pe 90 de zile, RAR-ul m-a programat pe 3 martie 2025! In ce conditii pot prelungi sau solicita un nou set de numere, avand in vedere ca acestea au expirat si nu am reusit sa fac inmatricularea datorita faptului ca nu am gasit loc dusponibil la RAR. Daca puteti sa ma directionati si la articolul din lege! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Numere provizorii aura_1 aura_1 buna ziua pt cate zile se pot lua nr rosii? multumesc (vezi toată discuția)