avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate Ancaaaaaa

Activitate Ancaaaaaa

Noi vom lua din banca mai puțin din jumătate din suma, avansul va fi mai mare de 50%. In aceste condiții vom fi la fel de afectați de evaluarea băncii?
La notar am fost la dorința vânzătorului pentru a verificat actele pe care le deține. In acel moment nu s-a semnat nimic.
Îmi puteți explica cum sta toată treaba cu acest evaluator și cum ne-ar putea afecta pe noi, ca, cumpărători? Dat fiind faptul ca vânzătorului ii este teama de acest aspect, din cauza unor modificări minore făcute in imobil.
Cum ne-ar afecta in cazul in care se evaluează imobilul la un preț mai mic, respectiv la un preț mai mare?
Mulțumesc!
Bună seara! Urmează să achiziționăm un imobil prin credit ipotecar. Astăzi am fost la notar cu vânzătorul, pentru a verifica actele, însă acesta nu a dorit să primească de la noi niciun avans, așteptând mai întâi să vină evaluatorul..noi mâine trebuie să mergem la bancă să semnăm cererea pentru a da drumul la credit. Întrebarea este: Care ar fi consecințele în cazul în care între timp vânzătorul se răzgândește chiar și înainte de a ni se aproba creditul? Mulțumesc