avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate tamarka

Activitate tamarka

Răspuns la discuția Comisia de cercetare disciplinara
Va rog sa ma lamuriti si pe mine privind componenta acestei comisii de cercetare disciplinara prealabila.
Ce se intampla daca presedintele comisiei intocmeste un referat de sanctionare a unui angajat din subordine si apoi il convoaca pe acesta la cercetare. Presedintele mai are dreptul sa conduca cercetarea?Cine poate sa il inlocuiasca pe presedinte?
Stimati colegi,
va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea problema:
in prezent firma in care lucrez este verificata de fondul de mediu privind contributiile datorate catre fond conform art. 9 alin.1 lit.d din OUG 196/2005
"o contribuţie de 2 lei/kg, datorată de către operatorii economici care introduc pe piaţa naţională ambalaje de desfacere şi bunuri ambalate, pentru diferenţa dintre cantităţile de deşeuri de ambalaje corespunzătoare obiectivelor de valorificare sau incinerare în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie şi de valorificare prin reciclare prevăzute în anexa nr. 3 şi cantităţile de deşeuri de ambalaje efectiv valorificate sau incinerate în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie şi valorificate prin reciclare". Precizez ca firma unde lucrez are ca obiect de activitate doar productie nu si vanzare pe piata nationala a produselor finite. Noi importam doar materie prima (adica piese de fier, Al si plastic), iar toata productia rezultata se trimite in strainatate la firma -mama. Avand in vedere ca OUG 196/2005 nu defineste notiunea introducere pe piata nationala si notiunea de bunuri ambalate tindem sa consideram ca nu datoram contributii catre Fondul de mediu. Cunoasteti pe cineva cu o problema similara care a castigat cauza in instanta? AStept sfaturile voastra. Va multumesc.