avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate Milen098

Activitate Milen098

Buna seara! Raspunsul dumneavoastra ma ajuta, dar m-a si amuzat. :))) In orice caz, nu-mi doresc sa fiu cuiul lui Pepelea, sper ca banca sa accepte.
Hello!
Prietenul meu cumpara un apartament. Are deja 40% din suma, pentru 50% face credit ipotecar. Restul de 10% va veni din partea mea, dintr-un alt credit (de nevoi personale). Imi doresc sa figurez cu cota parte aferenta celor 10% pe contractul de proprietate.
Este posibil? Ce actiune se poate face la notar? Poate sa aiba banca o problema cu faptul ca mai exista un co-proprietar care nu e si co-debitor la creditul ipotecar?
Buna seara!
Am o situatie speciala. Tatal meu a ”vandut” acum 25 de ani un apartament unei doamne fara sa aiba drept de proprietar. Acesta mostenise apartamentul de la tatal recent decedat, insa nu facuse succesiunea. Din ce inteleg, la acel moment, acestia au incheiat un fel de acord.
Acum, doamna ma forteaza sa inchei vanzarea inceputa pentru a vinde ea la randul ei apartamentul.
Ma aflu in imposibilitatea de a face succesiunea dupa tata si bunici. Poate sa actioneze in vreun fel in instanta fata de mine?