avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Activitate alice33

Activitate alice33

Lociuesc de mai multi ani in strainatate,de 18 luni nu am platit intretinerea intrucit am cerut explicatii asociatiei pentru toate cheltuilele care sunt puse la apartamentul(nelocuit) meu avind in vedere ca am doar facturiile care mi le-a dat furnizorul si reprezinta cheltuielile apartamentului pentru incalzire!Am solicitat listele de plata de ciind nu a fost platita intretinerea si refuza sa-mi dea expilcatii ,sau sa-mi arate listele!ce demersuri as putea face pentru a intra in posesia acestor liste ,in baza carui articol de lege pot sa am acces la liste pentru a vedea care sunt cheltuielile justificate si care nu(orice cheltuiala trebuie dovedita cu facturi)???
Am un dosar de executare silita din anul 2021 in care executorul a cerut incunviintarea in istanta si mi-a trimis in mod corect somatia la dosarul de excutie; pina in luna noiembrie 2024 escutarea silita a fost suspendata pentru diferite motive; ciind esecutarea siilita s-a reluat creditorul a cerut majorarea creantei urmarita silit in dosarul inizial presentind titluri executorii care nu au fost cerute in dosarul initial de esecutie civila(titlurile executorii adaugate la respectivul dosar sunt intrate in prescriptie datorita faptului ca in termen de 3 ani creditorul nu a cerut aceste sume, si deci a pierdut dreptul de a cere esecutarea silita a acestor sume);intrebarea mea este unde cum pot sa aflu, sa verific, daca executorul a cerut din nou incuviintarea de esecutie in istanta pentru modificarea sumei din dosrul de esecutie inizial? pentu suma care este scrisa in dosarul inizial am somatie pentru sumele marite nu am nici un fel de somatie;unde se inregistreaza somatiile ? cine emite somatiile?