avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai Liviu

Activitate Mihai Liviu

Sunt cadru didactic și doctorand în an terminal(4)- după noua Lege a înv.(2023) - la studii doctorale buget cu bursă de la Universitate. Acum mă aflu în a 5 lună de concediu de studii (din cele 6 permise de lege pt. elaborarea tezei) dar aș dorii să depun cerere de retragere de la studiile doctorale . Ați menționat că în cazul renunțării la doctorat, dacă am avut concediu de studii vor fi repercusiuni negative la scoală. La ce să mă aștept? Va trebui să restitui banii de concediu pe cele 6 luni?? Bursa oricum trebuie restituită in termen de 3 luni. cf. Contractului cu Universitatea. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Răspuns la discuția Renuntare doctorat
Ați menționat că în cazul renunțării la doctorat, prin cerere de retragere, dacă am avut concediu de studii vor fi repercusiuni negative La ce să mă aștept? Sunt cadru didactic în a 5 lună de concediu de studii (din cele 6 luni), dar vreau să mă retrag de la studiile doctorale, (sunt la buget cu bursă de la Universitate).
Acum sunt în an terminal(4) după noua lege a învățământului. În contractul cu universitatea este menționat că în cazul retragerii bursa va fi returnată în termen de 3 luni .Va trebui să returnez și banii pe concediu de la școală?? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!