avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire bani concediu de studii/ bursă de studii. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire bani concediu de studii/ bursă de studii. Sunt cadru didactic și doctorand în an terminal(4)- după noua ...

Sunt cadru didactic și doctorand în an terminal(4)- după noua Lege a înv.(2023) - la studii doctorale buget cu bursă de la Universitate. Acum mă aflu în a 5 lună de concediu de studii (din cele 6 permise de lege pt. elaborarea tezei) dar aș dorii să depun cerere de retragere de la studiile doctorale . Ați menționat că în cazul renunțării la doctorat, dacă am avut concediu de studii vor fi repercusiuni negative la scoală. La ce să mă aștept? Va trebui să restitui banii de concediu pe cele 6 luni?? Bursa oricum trebuie restituită in termen de 3 luni. cf. Contractului cu Universitatea. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 28 Ianuarie 2025
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare doctorat Lore A Lore A Buna ziua! Sunt anul 4 la doctorat la facultatea de farmacie si imi doresc sa renunt, pentru ca nu reusesc sa am rezultate si nu-l voi termina oricum in timp ... (vezi toată discuția)
Se acorda concediu cu plata pentru elaborarea unei teze de doctorat? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Doctorandul este cadru didactic, si este in ultimul an de doctorat, si ar dori sa-si ia pe perioada februarie-iunie, concediu cu plata. Este posibila astfel ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)