cautati pe internet cate zile lucratoare are fiecare an incepand din 2011 care a avut 255 de zile din care scadeti cele trei luni (21+20+23 =64) pentru anul 2011 aveti 255-64 =191 , anul 2012 are 253 zile si reprezinta un an , asa faceti pentru toti ani cati sunt in adeverinta . Daca aveti o decizie puteti vrifica daca au calculat corect vechimea.
Societate supusa legi 85/2006 cu salari restante inscrise in tabelul definitiv al creantelor , creante din timpul proceduri de observare urmat de faliment .Bumurile societati vandute , achitat onoror lichidator judiciar,paza ANAF AAV- fostul AVAS iar salariati omisi in raportul de distribuire .Lichidatorul judiciar nu a transmis reorezentantului in timp util raportul ci dupa aprobarea acestuia . Ce pot face salariati care asteapta de 14 ani ? multumesc anticipat
Societate inactiva din 2017 pentru sediu expirat , Administratorul cu mandat nelimitat in actul constitutiv , asociat decedat frate cu administratorul societati , in actul constitutiv se specifica ca societatea poate continua cu mostenitori de drept . In cazul in care ei refuza partile sociale ca mostenire ce pot face au pentru a aduce societatea la zi si a o lichida ? multumesc anticipat
Asociat decedat , mostenitori refuza preluarea partilor sociale , eu in calitate de asociat si administrator nu doresc sa preiau partile sociale ale defunctului doresc să inchid societatea .La ora actuala este inactiva din 2017 și am cazier pe acest motiv .Ce pot face în aceasta situatie ? are o datorie de 8100 debite si majorari , am incercat prin oug107 /2024 , dar nu am reușit să adun toată suma , mostenitori nu au dorit sa participe , si nu am beneficiat de stergerea dobanzi și penalitati .Multumesc anticipat pentru raspuns