avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De la casa pensiilor am luat o adeverință de stagiu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De la casa pensiilor am luat o adeverință de stagiu ...

Bună ziua
De la casa pensiilor am luat o adeverință de stagiu de vechime . Nu are un total , trebuie eu sa adun toate lunile după aprilie 2011 pana în prezent . Mi s-a spus ca mai exact este sa adun zilele lucrătoare efectuate pt ca sunt luni în care nu este complet numărul de zile . Și am adunat . Dar nu știu cum sa transform aceste zile în ani pt ca difera , nu toți anii au același număr de zile lucrătoare. Sunt ani cu 248 de zile lucrătoare, alții cu 252 zile ....
Concret , 2900 zile câte am adunat, câți ani de vechime fac ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:29, 30 Ianuarie 2025
cautati pe internet cate zile lucratoare are fiecare an incepand din 2011 care a avut 255 de zile din care scadeti cele trei luni (21+20+23 =64) pentru anul 2011 aveti 255-64 =191 , anul 2012 are 253 zile si reprezinta un an , asa faceti pentru toti ani cati sunt in adeverinta . Daca aveti o decizie puteti vrifica daca au calculat corect vechimea.
In general, casele de pensii calculeaza o luna = 30 de zile.
Total zile : 30 : 12 = ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru cei care au lucrat în fostele cap-uri bună ziua!vă ... Adevar2 Adevar2 Pensie pentru cei care au lucrat în fostele CAP-uri Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați sa lămuresc următoarea problema: Bunica mea are 64 ... (vezi toată discuția)
Zilier: vechime in munca a&a a&a Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care a lucrat anterior ca zilier la o alta societate.A adus adeverinta de zilier pentru ... (vezi toată discuția)
Pensia partial anticipata laidydy laidydy Buna seara, Tatal meu este pensionat anticipat ,depunandu si dosarul la data de 01.10.2008 la varsta de 62 ani si 2 luni.Pensia limita de varsta este de 64 si ... (vezi toată discuția)