avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat decedat, mostenitori refuza preluarea partilor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat decedat, mostenitori refuza preluarea partilor sociale ...

Asociat decedat , mostenitori refuza preluarea partilor sociale , eu in calitate de asociat si administrator nu doresc sa preiau partile sociale ale defunctului doresc să inchid societatea .La ora actuala este inactiva din 2017 și am cazier pe acest motiv .Ce pot face în aceasta situatie ? are o datorie de 8100 debite si majorari , am incercat prin oug107 /2024 , dar nu am reușit să adun toată suma , mostenitori nu au dorit sa participe , si nu am beneficiat de stergerea dobanzi și penalitati .Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Asociat si admnistrator decedat ialex ialex Buna ziua, Am un SRL cu 2 asociati in parti egale (50%). Unul dintre asociati care avea si functia de administrator in cadrul firmei a decedat. In urma ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii unui srl,cu administrator decedat lisa-monica lisa-monica Buna ziua,spuneti-mi va rog,in ce conditii se poate relua activitatea unei societati daca administratorul a decedat? Daca mai exista un asociat, este nevoie ... (vezi toată discuția)
Firma cu asociat decedat. va rog sa ma ajutati! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT In urma cu ceva vreme, asociatul meu a decedat intr-un accident de masina. Aportul in firma era de 50%. Ce formalitati trebuiesc indeplinite in continuare, ... (vezi toată discuția)