avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat decedat, mostenitori refuza preluarea partilor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat decedat, mostenitori refuza preluarea partilor sociale ...

Asociat decedat , mostenitori refuza preluarea partilor sociale , eu in calitate de asociat si administrator nu doresc sa preiau partile sociale ale defunctului doresc să inchid societatea .La ora actuala este inactiva din 2017 și am cazier pe acest motiv .Ce pot face în aceasta situatie ? are o datorie de 8100 debite si majorari , am incercat prin oug107 /2024 , dar nu am reușit să adun toată suma , mostenitori nu au dorit sa participe , si nu am beneficiat de stergerea dobanzi și penalitati .Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:01, 31 Ianuarie 2025
Dezbaterea succesiunii a fost deschisă? Dacă nu, o puteți deschide dvs, sunteți persoană interesată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Srl decesul administratului unic nicoleta63 nicoleta63 sotul meu a decedat,era asociat unic al unui srl,momentan firma este suspendata pe 1 an,dar nu stiu cum se procedeaza dupa expirarea suspendarii.vreau sa ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii unui srl,cu administrator decedat lisa-monica lisa-monica Buna ziua,spuneti-mi va rog,in ce conditii se poate relua activitatea unei societati daca administratorul a decedat? Daca mai exista un asociat, este nevoie ... (vezi toată discuția)