Sunt proprietarul imobilului și mi-a fost spartă ușa și înlocuită cu alta de la care eu nu mai am chei de acces. In imobil sa instalat o familie de romi pe care poliția nu ii poate da afară din casă. De aceea trebuie sa fac o evacuare silită cu un avocat.Ma interesa care este costul și cât timp durează până la evacuare.vecinii sunt tot de etnie romă și nu se baga că le este frică s-au poate că sunt și ei implicați .Când am venit cu politia toți au zis că ei nu știu nu au văzut nimic nici când sa spart ușa și să înlocuit cu alta ceea mă face să cred că sunt și ei implicați uni dintre ei .Eu când mă duceam acolo și deschideam ușa înainte imediat ieșeau și ei afară, iar acum că s-au spart pereți și sa înlocuit ușa nimeni nu știe nimic nu a auzit nimic.Am reușit ulterior să smulg anumite informații de la un vecin și mi-au zis că vin și fac gălăgie se droghează acolo dar nu vor să se bage că le este frică.
Buna ziua. Care este prețul unui avocat pentru o evacuare silită dintr-o propietate unde sa intrat abuziv și cât durează ca timp până la soluționare dacă este depusă în regim de urgență.
Vă mulțumesc.
Buna ziua.
Care este prețul unui avocat pentru o executare silită pentru ocupare abuzivă de proprietate și cât timp durează aceasta daca este depusă în regim de urgență.
Vă mulțumesc.
Buna ziua .Sunt proprietarul unei proprietăți care mi-a fost spartă și sa instalat o familie cu 1 sau 2 copii mici de etnie romă.Am fost la poliție am depus plângere ,politia a venit cu mine la proprietate i-am găsit în casă pe cei care au intrat abuziv dar nu ia dat afara din casă aceștia ne având nici un act de închiriere sau alt act . Au spus doar că a u avut o înțelegere verbală cu o alta persoană pe care nu a vrut să o spună și că au dat niste bani petru ca sa stea acolo 2 ani dar fără să prezinte vre-un act sau ceva.Eu nu am adresa de domiciliu acolo. Nu mai pot intra nici în casă pentru că au spart ușa mea și au montat alta de la care eu nu am chei.pot depune și plângere că locuiesc fără forme legale? Ce pot face că poliția nu ii dă afară iar eu nu mai am acces la proprietatea mea.