avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Care este prețul unui avocat pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Care este prețul unui avocat pentru o executare silită ...

Buna ziua.
Care este prețul unui avocat pentru o executare silită pentru ocupare abuzivă de proprietate și cât timp durează aceasta daca este depusă în regim de urgență.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. care este prețul unui avocat pentru o evacuare silită ... Marcelmarcelmarcel Marcelmarcelmarcel Buna ziua. Care este prețul unui avocat pentru o evacuare silită dintr-o propietate unde sa intrat abuziv și cât durează ca timp până la soluționare ... (vezi toată discuția)
De doua ori ordonanta presedintiala pe.acelasi motiv Manana_TM Manana_TM Sunt proprietar tabular al unui imobil din 2001Acesta este ocupat abuziv dinainte de a deveni proprietar.Prin hotarari judecatoresti am obtinut titlu executor ... (vezi toată discuția)
Durata actelor de vanzare cumparare pentru un apartament allexxaghe allexxaghe buna seara.urmeaza sa trec apartamentul parintilor pe numele meu,prin act de vanzare cumparare sau donatie.as vrea sa stiu cam cat timp ar dura toate ... (vezi toată discuția)