avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata actelor de vanzare cumparare pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata actelor de vanzare cumparare pentru un apartament

buna seara.urmeaza sa trec apartamentul parintilor pe numele meu,prin act de vanzare cumparare sau donatie.as vrea sa stiu cam cat timp ar dura toate procedurile.exista vreun regim de urgenta?va multumesc
Cel mai recent răspuns: allexxaghe , utilizator 14:28, 10 Martie 2013
Nu dureaza mult, depinde de dvs cat de repede obtineti actele necesare pt incheierea actului. Daca exista cadastru si intabulare pt apartament, rezolvati in cateva zile.
Aveti nevoie de - actul de proprietate al casei; cu cadastru si intabulare pe numele parintilor
-adeverinta de la asociatia de proprietari ca nu sunt datorii ( sau daca sunt)
-certificat de atestare fiscala, il luati de la administratia financiara pe loc ( trebuie sa aveti impozitele si amenzile platite)
- o factura si chitanta de lumina
- extras de carte funciara il luati de la Oficiu de Cadastru ( OCPI)- in regim de urgenta, il luati a doua zi, in regim normal cam in 3 zile.

nu am nici cadastrul ,nici intabularea pt apartament.problema e k nu sunt in tara,si deaceea intrebam cam cat timp ar dura toate procedurile.cand o sa vin,nu o sa am mult timp la dispozitie,maxim 2 saptamani
Sa se ocupe parintii( de cadastru si intabulare ca dureaza cred ca cel putin o luna si veniti apoi.
ok multumesc frumos
o zi buna va doresc!
cam cat ar costa toate actele,notarul?un pret informativ imi puteti da va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament mostenit andra68 andra68 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In urma decesului verisoarei noastre, eu impreuna cu inca doi veri am mostenit un apartament.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? ... nidac nidac Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? Am un apartament mostenit si am vazut ca notarii pot percepe o \"taxa de intabulare\". Pot ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)