avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Sunt proprietarul unei proprietăți care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Sunt proprietarul unei proprietăți care mi-a fost ...

Buna ziua .Sunt proprietarul unei proprietăți care mi-a fost spartă și sa instalat o familie cu 1 sau 2 copii mici de etnie romă.Am fost la poliție am depus plângere ,politia a venit cu mine la proprietate i-am găsit în casă pe cei care au intrat abuziv dar nu ia dat afara din casă aceștia ne având nici un act de închiriere sau alt act . Au spus doar că a u avut o înțelegere verbală cu o alta persoană pe care nu a vrut să o spună și că au dat niste bani petru ca sa stea acolo 2 ani dar fără să prezinte vre-un act sau ceva.Eu nu am adresa de domiciliu acolo. Nu mai pot intra nici în casă pentru că au spart ușa mea și au montat alta de la care eu nu am chei.pot depune și plângere că locuiesc fără forme legale? Ce pot face că poliția nu ii dă afară iar eu nu mai am acces la proprietatea mea.
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
Marcelmarcelmarcel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:14, 9 Februarie 2025
Cereti evacuarea lor în instanta pt lipsa de titlu. Apelati la avocat.
Faceti plangere penala pt distrugere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plătesc, de 7 ani, chirie unuia din 3 proprietari ai unui imobil și am probleme grave, pentru care am sunat la 112, cu unul din ceilalți doi. ce drepturi am în această situație? DitcovLauretiu DitcovLauretiu Buna seara! Am o mare problema si nu gasesc pe internet nimic clar despre drepturile chiriasului cu sau fara contract. Va rog, daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)
O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez MihaiEnache MihaiEnache Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat ... (vezi toată discuția)
Plangere politie cristian_conea cristian_conea Acum 3 ani am primit o persoana sa locuiasca la mine in apartament. Acum vreau sa plece, dar nu vrea. Am fost cu o plangere la sectia de Politie, dar m-au ... (vezi toată discuția)