1. In CCMUNN pe anii 2007-2010 spune cel putin 2 salarii (astea sunt obligatorii).
2. Daca in CCM al unitatii dvs. sau al ramurii Invatamant spune mai mult de doua salarii atunci le veti primi pe acestea.
Mai intai se elibereaza deciziile de validare a examenului. In legatura cu acestea, mi s-a spus ca incepand din 15 ian se vor putea ridica, dar se gandesc si la o modalitate de a fi eliberate in anumite zile, in ordine alfabetica. Oricum, acestea sunt deja semnate de dl . Decan si urmeaza sa intram in posesia lor. Celelalte decizii, cele de primire in profesie, se vor elibera dupa ce achitam taxa de inscriere in Tabloul av. si depunem contractul de colaborare/salarizare incheiat cu o forma de exercitare a profesiei. Deci, pt primirea in profesie a celor care vor achita taxa in aceasta perioada si se vor prezenta cu acel contract, incheiat pe cel putin 2 ani, din care rezulta ca beneficiaza de indrumare pe perioada stagiaturii, Decizia de primire in profesie se va elibera in jur de 15 feb, din cate spun cei din Baroul Bucuresti.
Concluzie: vom avea deciziile in urmatoarele zile, insa "durerea" va fi taxa de inscriere care momentan nu am auzit sa fie stabilita + problema de a gasi indrumator
Buna ziua
Am sunat ieri la Barou pentru a afla care sunt documentele pe care trebuie sa le depunem si mi s-a raspuns:
"intai trebuie sa primiti decizia de primire in profesie. Urmariti site-ul pentru ca o sa se afiseze data la care puteti ridica de la barou decizia. Cand veniti sa luati decizia vi se va comunica ce documente trebuie sa depuneti."