avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cum se calculeaza impozitul pentru avocatii stagiari?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cum se calculeaza impozitul pentru avocatii stagiari?

Sunt avocat stagiar cu un contract de colaborare in valoare de 1000 lei pe luna, insa acesta nu se aplica de comun acord cu maestrul. intrebarea mea este, eu cum platesc impozitul, la 1000 lei pe luna, sau la ce am pe chitantier, adica mult mai putin?
ce cheltuieli pot sa deduc?
taxa de inscriere in barou, toate taxele catre barou,.............ce altceva?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:25, 8 Februarie 2010
vedeti aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)
Cate taxe plateste un avocat incepator? Iulian81 Iulian81 Ma gandesc sa dau si eu anul acesta examenul de admitere pentru a deveni avocat stagiar, insa am neclaritati in ceea ce priveste taxele ce trebuiesc platite ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inscriere in barou dupa admitere examen adita74 adita74 buna ziua, ma poate lamuri cineva cu cateva aspecte referitoare la inscrierea ca avocat stagiar in tabloul avocatilor stagiari ai baroului bucuresti? 1. ... (vezi toată discuția)