Buna ziua! Intentionez sa cumpar un teren concesionat pe care este ridicata o casa primita mostenire. Doresc sa stiu care este procedura de cumparare si cine stabileste pretul de vanzare a acestuia? Ma astept ca primaria sa supraevalueze valoarea terenului. Se poate contesta aceasta evaluare prin aducerea unui evaluator impartial?
Buna ziua! Sunt in situatia de a depune actele pentru dezbaterea mostenirii de pe ambii parinti decedati. Acum am aflat ca lucrurile sunt foarte complicate deoarece casa mostenita se afla pe un teren concesionat din 1993 insa nu apare ca fiind intabulat si mi s-a spus de la primarie ca eu trebuie sa platesc pt intabularea terenului ( in conditiile in care proprietarul terenului este primaria) . Intrebarea mea este: cum e posibil ca un teren sa fie dat in concesiune de primarie fara ca aceasta sa il intabuleze in prealabil? Cum aflu daca un teren/imobil este intradevar intabulat sau nu? La aceasta primarie stanga nu stie de dreapta: la registrul agricol nu apare autorizatia de constructie dar la biroul de taxe si impozite platesc impozit pe cladire ; pe langa asta informatiile sunt total eronate cu privire la suprafetele construite si libere.
adica un exemplu concret intr-o firma unde aplicarea salarizarii in regie a avut efecte negative asupra salariatilor sau asupra desfasurarii activitatii firmei.ce anume a contribuit la acest lucru.sper ca ma ntelegeti
AS DORI SA AFLU DACA MA POATE AJUTA CINEVA PRIN CE ANUME SE ASEAMANA CELE DOUA METODE DE SALARIZARE:SALARIZAREA IN REGIE SI SALARIZAREA DUPAPERFORMANTA.:hm: