avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate tiberiussly

Activitate tiberiussly

Vă mulțumesc.
Partajul mă interesa în al doilea rînd după stabilirea tutelei copiilor.
Cum se stabiliește partajul în cazul în care ambii soți au venituri să zicem egale dar marea parte a acestor venituri au fost investite în renovarea casei în care locuim, casă care este proprietatea socrului.

Vă mulțumesc.
Avînd în vedere că este prima acțiune în justiție în acest caz mă gîndesc să îmi prezint singur argumentele în fața judecătorului pentru că știu cît costă un avocat.
În acest moment nu știu cum se decide partajul bunurilor care de altfel nu sînt prea multe și nici nu mă interesează în mod expres.Cel mai mult mă interesează să îmi recuperez banii pe care i-am investit în 2 case ale socrului în care am locuit și locuiesc, bani cîștigați de mine și de soție.
Aici o parte din discuție:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Acum este clar.
Dacă poștașul nu a lăsat nici un aviz și plicul respectiv a fost predat unui vecin pot invoca în instanță prelungirea termenului pînă la care pot depune o întîmpinare?
Nu este vorba de a refuza în acest caz ci, de a o primi în mînă personal și nu a o lăsa pur și simplu în cutia poștală fiindcă o poate lua oricare persoană.
Plicul primit de la Tribunal are specificat " a se înmîna cu prioritate".În acest caz trebuia sau nu să fie semnat de primire de către destinatar?
Este vorba de începerea divorțului fiind prima înștiințare a unei părți.
Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului.
Răspuns la discuția Divorț
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Divorț
O locuință cu condiții normale se găsește oricînd, nu asta este problema.
Condițiile de acum au fost mult mai rele, aici locuim de 3 ani și am acceptat fiindcă era o moștenire a socrului, el a zis că putem să stăm acolo, o îmbunătățim, o situație mai complicată.Aici am descris; www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nici nu pun problema ca frații să îi despart.
Știți cum se face acel raport de la comisia tutelară?Ce anume iau în considerație?
Răspuns la discuția Divorț
Copiii au 6 și 9 ani.
Dacă va zice că pune bonă taceasta trebuie să aibă vreun contract?
Numele nu îl stabilește instanța?