avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai Cornelia

Activitate Mihai Cornelia

Am avut un credit cu garanție imobiliara. Am achitat creditul.Am declarația de radiere și extras de carte funciară cu sarcini zero. Pot sa o pun în vânzare?
Extrasul de CF emis de banca în urma achitării unui credit cu garanție imobiliara e valabil pt.punerea în vânzare a imobilul ui.
Cine plătește taxa notariala ?
Dacă am avut credit cu garanție imobiliara și l-am achitat. NOTARUL BANCII IMI EMITE DECLARATIE DE RADIERE SI EXTRAS CARTE FUNCIARA CU SARCINI ZERO .AM PLĂTIT TAXA.MAI TREBUIE SA FAC ALTE DEMERSURI .VREAU SA VÂND IMOBILUL..
Bună ziua, am achitat un credit cu garanție imobiliara, Banca se ocupa cu radierea ,pt.ca am plătit o taxa notariala la ei de 420 ron.Mai treb.eu sa depun cerere la oficiul de cadastru și carte funciara...etc. sa reiasă ca are sarcini zero. Mulțumesc.
Dacă am declarația de radiere pe imobil cu autentificare la notariatla Oficiul de cadastru și publicitate Imobiliara, dupa un credit cu garanție imobiliara. Mai trebuie sa o înscriu la Roșiori de Vede unde e imobilul. la carte funciara iarăși.Multumesc frumos .
Mulțumesc frumos
Bună ziua, am o garsoniera am achitat creditul și am și declarația de radiere. Dar am făcut un credit cu garanție imobiliara, l-am achitat anticipat. MAI TREBUIE ALTA DECLARAȚIE DE RADIERE?MULȚUMESC.