avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 83 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extrasul de CF emis de banca în urma achitării unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extrasul de CF emis de banca în urma achitării unui credit ...

Extrasul de CF emis de banca în urma achitării unui credit cu garanție imobiliara e valabil pt.punerea în vânzare a imobilul ui.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:36, 10 Aprilie 2025
Nu banca emite extrasul de Carte funciara.
Dar dacă va referiți la împrejurarea ca aveți un extras de carte funciara, liber de sarcini, este valabil ca document doveditor al faptului ca ipoteca a fost radiata (în caz ca potențialul cumpărător vrea sa verifice dacă există sarcini pe bun).
Însă la vânzarea propriu zisa, se va folosi un extras de carte funciara pentru autentificare, pe care îl obține numai notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extract de carte funciara! veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Notare somatii carte funciara vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Am urmatoarea speta: cumparator de buna credinta, am dobandit imobil dupa ce am achitat catre banca creditul pe care il contractase vanzatorul si pe ... (vezi toată discuția)