avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extract de carte funciara!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extract de carte funciara!

Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren)
Actul a fost autentificat de un notar.
As dori sa stiu daca pe extrasul de carte funciara apare la sarcini aceasta ipoteca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: veron24 , utilizator 14:27, 25 Ianuarie 2010
Da , apare .Proprietarul actual poate solicita de la Oficiul de Cadastru , un certificat de sarcini in care se observa si se verifica daca imobilul este grevat de sarcini sau nu.
Da, are grija notarul sa inscrie ipoteca.
Multumesc,am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am garantat si mi-a spus ca da, si ca ipoteca a fost radiata...Trebuie sa cer o hartie la banca sau ceva de genul asta ?
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
veron24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract de ipoteca veron24 veron24 Am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am ... (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)