avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de ipoteca

Am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am garantat si mi-a spus ca da, si ca ipoteca a fost radiata...Trebuie sa cer o hartie la banca sau ceva de genul asta ? sau ma pot duce sa scot un extras de carte funciara sa vad daca e totul in regula si terenul este lipsit de sarcini...

ultima data editat de veron24 pe data de Luni, 25 Ianuarie 2010, 14:39
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:30, 25 Ianuarie 2010
Puteti cere de la banca dovada achitarii debitului, iar in baza acestuia sa cereti chiar dvs. radierea ipotecii si un extras de carte funciara.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ContSters36411, utilizator
Directorul mi-a spus ca firma pentru care am garantat a pus alt teren in ipoteca si astfel au scos ipoteca dupa terenul meu...e suficient un extras de carte funciara sa vad daca totul este in regula si daca terenul esti sau nu grevat de sarcini?multumesc
Da.Un extras de sarcini va ajuta sa stiti exact situatia imobilului teren in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extract de carte funciara! veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)