avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am achitat un credit cu garanție ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am achitat un credit cu garanție imobiliara, Banca ...

Bună ziua, am achitat un credit cu garanție imobiliara, Banca se ocupa cu radierea ,pt.ca am plătit o taxa notariala la ei de 420 ron.Mai treb.eu sa depun cerere la oficiul de cadastru și carte funciara...etc. sa reiasă ca are sarcini zero. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cine depunea la OCPI cererea pentru radierea ipoteci? Banca sau persoana in cauza? Este vorba de un apartament cumparat prin Prima Casa ( achitat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dobandit prin mostenire HCrisan HCrisan Buna seara! As dori sa va cer parerea in legatura cu extrasul meu de carte funciara. Recent am mostenit un apartament, dupa decesul unchiului meu. In ... (vezi toată discuția)
Juridic eelena.neacsu eelena.neacsu am girat cu casa la serviciu si acum sunt in somaj.Ce trebuie sa fac pentru a ridica ipoteca de pe casa,deoarece as dori sa vand casa? (vezi toată discuția)